Populær kvindemesse rykker til Jylland i weekenden

Kvindemessen Femina Live trækker for første gang teltpælene op og rykker fra Sjælland til Jylland.

Kvindemagasinet har længe haft en ambition om at lave sin populære Femina Live messe i det jyske. Den ambition er nu blevet til et konkret event.

Bladet har indgået samarbejde med ShoppingBAZAR i Fredericia om at lave en oplevelsesweekend i samarbejde med Femina Live.

- Vores læsere bor i hele Danmark. Det gør også, at vi kan være sikre på, at der hvert år, når vi laver Femina Live i Forum, er mange der skriver til os og spørger, hvorfor det kun er en Københavnerbegivenhed. Derfor er jeg ekstra glad for, at vi i år får mulighed for også at afholde messen i Fredericia, siger chefredaktør Camilla Kjems.

På messen har gæsterne mulighed for at shoppe alle deres mærkevarejulegaver til bazarpriser i designertøj, sko, støvler, smykker, tasker, boligdesign, smagsoplevelser og skønhedsprodukter på 300 stande hos Danmarks bedste udstillere.

Det nye som Femina tilfører messen er sceneshows hver halve time med modeshows, koncerter, foredrag, livsstilseksperter, forfattere og kendisser.

Inden messen åbner, vil der både lørdag og søndag, være underholdningsindslag. Lørdag underholder de populære Citysingler Sofie Lassen-Kahlke, Trine Gadeberg, Kaya Brüel og Anne Louise Hassing med deres selvironiske show.

Søndag underholder modefrisør Dennis Knudsen og chefredaktør Camilla Kjems. Dennis Knudsen fortæller om sit liv, bog, at træne sig op til en ironman - en peptalk om vilje, styrke og udholdenhed og det at have et mål.

Camilla Kjems tager en snak om sexet uperfekthed, stærke kvinder og kunsten at leve sit liv som en diva - på den gode og sympatiske måde. Camilla Kjems er 39 år, mor til 3, tidligere sangerinde samt "villa, Volvo og vovse"- indehaver og nyslået single.

ShoppingBAZAR finder sted i Messe C Fredericia lørdag og søndag fra klokken 11-17.

Dagens Gossip