Populær popstjerne bidt af kobraslange under koncert - fortsætter i 45 minutter og dør

I Indonesien er man blevet én popstjerne fattigere, da en 29-årig sangerinde forleden faldt til scenegulvet og døde af et bid fra den giftige kobraslange.

Irma Bule har i årevis brugt levende slanger i sit sceneshow, hvilket også var tilfældet ved koncerten i byen Karawang i den vestlige del af landet.

Popstjernen kom til at træde på en giftslange tidligt i koncerten, og det benløse dyr med navnet Rianti svarede igen ved at bide Irma Bule i benet.

Læs også: Slangebegejstret præst dør af bid - nægtede behandling

Det dødelige bid skete, da sangerinden var midt i at synge sætlistens anden sang, og en amatøroptagelser har fanget det uhyggelige øjeblik på video.

Optagelserne er ikke behagelige for hverken øjet eller sjælen, men du har mulighed for at se dem her:

- Ulykken skete i midten af anden sang, da Irma trådte på slangens hale, forklarer en af de fremmøde koncertgæster til et lokalt medie.

The show must go on – også i Indonesien, hvor den 29-årige popstjerne blev ved med at synge videre i omkring 45 minutter. Det skriver engelske The Mirror

Irma Bule nægtede at modtage modgift for slangebidet, men efter tre kvarter blev hun ramt af opkast og krampeanfald, og popsangeren blev med blå blik kørt på hospitalet, hvor hun døde kort efter ankomsten.

29-årige Irma Bule var kendt inden for musikgenren dangdut – en slags folkemusik, hvor rekvisitter spiller en væsentlig del af sceneshowet, hvilket i hendes tilfælde var kvæler- og giftslanger.

Politiet oplyser, at de undersøger sagen og er ved at indsamle oplysninger fra publikum til den fatale koncert. 

Lydia Apririasari er slangeekspert ved Tulala Snake Research Centre, og til mediet Rappler forklarer hun, at det er ganske normalt at danse med slanger i de indonesiske landsbyer.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip