Populær popstjerne truer med karrierestop

Skrevet af admin

09/12/2014
Hvis det er rigtigt, er der nok mange fans verden over, som kommer til at græde salte tårer.Robbie Williams truer nemlig i en ny Youtube-video med, at han vil lægge musikken på hylden, så han i stedet kan få sig et "rigtigt" job.- For at være ærlig er jeg lidt træt af hele det der rock/popstjerne-liv. Jeg har været meget, meget heldig, og jeg har haft en fantastisk karriere, men jeg vil gerne prøve noget andet. Jeg er far nu, og det føles kun rigtigt, at jeg skal have et mere normalt job, siger den tidligere Take That-frontmand.Hvad den 40-årige charmør vil bruge sit liv på, hvis ikke han skal lave musik, er han ikke selv helt sikker på. Men han vil gerne flytte til Tyskland, og han vil gerne arbejde med biler.- Jeg elsker Tyskland, og jeg har altid gerne villet bo der. Og så har de fantastiske biler, forklarer han.Williams stopper dog nok ikke sin musikkarriere lige med det samme. I hvert fald er den karismatiske brite blevet booket til at spille til den nyetablerede Tinderbox-festival i Odense til sommer.Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=TR_M88aftd0&list=UUUXqss2FROM40B9MycIITsgNewspaq

Dagens topnyheder

Hvis det er rigtigt, er der nok mange fans verden over, som kommer til at græde salte tårer.

Robbie Williams truer nemlig i en ny Youtube-video med, at han vil lægge musikken på hylden, så han i stedet kan få sig et "rigtigt" job.

- For at være ærlig er jeg lidt træt af hele det der rock/popstjerne-liv. Jeg har været meget, meget heldig, og jeg har haft en fantastisk karriere, men jeg vil gerne prøve noget andet. Jeg er far nu, og det føles kun rigtigt, at jeg skal have et mere normalt job, siger den tidligere Take That-frontmand.

Hvad den 40-årige charmør vil bruge sit liv på, hvis ikke han skal lave musik, er han ikke selv helt sikker på. Men han vil gerne flytte til Tyskland, og han vil gerne arbejde med biler.

- Jeg elsker Tyskland, og jeg har altid gerne villet bo der. Og så har de fantastiske biler, forklarer han.

Williams stopper dog nok ikke sin musikkarriere lige med det samme. I hvert fald er den karismatiske brite blevet booket til at spille til den nyetablerede Tinderbox-festival i Odense til sommer.

Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=TR_M88aftd0&list=UUUXqss2FROM40B9MycIITsg

Newspaq