Populær sangfugl bliver mor for anden gang

Skrevet af admin

29/12/2014
Det tyder på, at Alicia Keys' fireårige søn Egypt må vænne sig til, at han ikke længere får al mors opmærksomhed.Lørdag fødte den 33-årige amerikanske sangerinde nemlig endnu en søn, der skal hedde Genesis Ali Dean. Det er Keys' andet barn, mens det er nummer fem for hendes mand, rapperen og musikproduceren Swizz Beatz.- Sikke en glæde, glæde, glæde! Det er en dreng, og vi er så taknemmelige, skrev Keys søndag om et billede på sin Instagram-profil, der forestiller fodaftrykket fra det nyeste medlem af Keys-familien.På billedet fremgår det, at lille Genesis kom til verden tidligt lørdag morgen, og at han ved fødslen vejede 2860 gram.Hans forældre har været gift i godt fire år, efter de sagde ja til hinanden under verdensmesterskaberne i fodbold i Sydafrika i 2010. Og i oktober samme år storebror Egypt født.Alicia Keys står blandt andet bag kæmpehittet "Girl on Fire", ligesom hun synger med på 2009-landeplagen "Empire State of Mind", der er lavet af Jay Z.Se billedet af Keys' søns fodaftryk her: http://instagram.com/p/xKX67QQFmw/?modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

Det tyder på, at Alicia Keys' fireårige søn Egypt må vænne sig til, at han ikke længere får al mors opmærksomhed.

Lørdag fødte den 33-årige amerikanske sangerinde nemlig endnu en søn, der skal hedde Genesis Ali Dean. Det er Keys' andet barn, mens det er nummer fem for hendes mand, rapperen og musikproduceren Swizz Beatz.

- Sikke en glæde, glæde, glæde! Det er en dreng, og vi er så taknemmelige, skrev Keys søndag om et billede på sin Instagram-profil, der forestiller fodaftrykket fra det nyeste medlem af Keys-familien.

På billedet fremgår det, at lille Genesis kom til verden tidligt lørdag morgen, og at han ved fødslen vejede 2860 gram.

Hans forældre har været gift i godt fire år, efter de sagde ja til hinanden under verdensmesterskaberne i fodbold i Sydafrika i 2010. Og i oktober samme år storebror Egypt født.

Alicia Keys står blandt andet bag kæmpehittet "Girl on Fire", ligesom hun synger med på 2009-landeplagen "Empire State of Mind", der er lavet af Jay Z.

Se billedet af Keys' søns fodaftryk her: http://instagram.com/p/xKX67QQFmw/?modal=true

Newspaq