Populære løbeferier på Mallorca

De 50 pladser på Bravo Tours første løbeferie på Mallorca i maj 2014 blev solgt på rekordtid. Og en fjerdedel af pladserne på en ekstra rejse i samarbejde med DGI er også revet væk.

- Vi har i en årrække sendt tusinder af cykelturister til Mallorca, så det er oplagt at arrangere noget for løbere. Mallorcas nordøstlige hjørne med de smukke landskaber er en perle til formålet, siger Bravo Tours’ administrerende direktør, Peder Hornshøj.

Bravo Tours løberejser har base i Puerto Pollensa, der er kendt for sin to kilometer lange palmeomkransede strandpromenade, forrevne bjerge, blå laguner og smukke dalstrøg.

Smukke, gamle romerske og mauriske byer med smalle, blomsterduftende gader ligger i løbeafstand fra Puerto Pollensa. Løbeferierne henvender sig til motionister, der hen over ugen kan klare 60 kilometer løb fordelt på fem etaper i et krævende, men også smukt landskab.

Titlen på løbeferierne, Mallorca High Five, henviser til de fem etaper, der fører løberne gennem betagende bjerge og dale. Man oplever naturen, mens kredsløb og benmuskler styrkes. Fra DGI deltager Anne Brolin Gade, Marianne Ahrenkiel Søgaard, Henrik Mikkelsen, Lars Sloth og Hanne Fejerskov som løbeguider.

Der løbes om morgenen, så deltagerne har resten af dagen til at nyde ferieøens attraktioner - til fods, på cykel eller i bil.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip