Porsche forlænger med dansker: Skal køre Le Mans i 2016

Michael Christensen kan holde juleferie med udsigt til yderligere en sæson som racerkører hos Porsche, som har forlænget samarbejdet med danskeren efter to succesfulde år som fabrikskører.

Under Porsches årlige festmiddag "Night of Champions" offentliggjorde det legendariske tyske racerteam, at Michael Christensen igen i 2016 skal køre en fuld sæson i FIA World Endurance Championship.

Sammen med sin teamkammerat Richard Lietz vandt danskeren tre af sæsonens otte afdelinger i indeværende sæson, hvilket sikrede Porsche den prestigefulde VM-titel for konstruktører.

- Jeg er både stolt og taknemmelig for igen at skulle repræsentere Porsche. Det er et mærke med en fantastisk motorsportshistorie.

- Og for mig er det en stor ære at være med til at skrive nye kapitler i Porsches i forvejen imponerende historik, siger Michael Christensen i en pressemeddelelse.

Foruden deltagelse i VM-serien, der i 2016 udvider fra otte til ni afdelinger og inkluderer Le Mans, skal han deltage i de største langdistanceløb i USA samt en anden europæisk klassiker: 24-timers løbet på Nürburgring Ring.

- Det er en meget spændende løbskalender, Porsche har givet mig for den kommende sæson. Som dansker vil jeg enormt gerne deltage på Le Mans, der har stor betydning for mig som racerkører.

- At få mulighed for at kombinere det med andre store klassikerløb er en unik chance, som jeg vil udnytte til fulde, fortæller danskeren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip