Portugal holder liv i VM-drøm i sidste sekund

Det er ikke kun Danmark, der har kniven for struben i VM-kvalifikationen. I gruppe F er Portugal i problemer, hvor de ligger treer efter Rusland på førstepladsen og Israel på andenpladsen. Og de var lige ved at komme i endnu større problemer fredag eftermiddag, hvor var bagud med 1-3 med tyve minutter igen.

Men til allersidst holdte Fabio Coenträo dog Portugal inde i kampen om VM-billetterne med en scoring i tredje minuts overtid til 3-3.

Dermed er Portugal på otte point og holdt med et point snor i Israel, der er tre point foran. På førstepladsen er Rusland stukket af sted med 12 point, og på fredag aften kan de udbygge forspringet endnu mere når de møder Nordirland.

Det startede godt for Portugal, der kom foran efter blot to minutter på Ramat Gan Stadium i Tel Aviv, da Bruno Alves kom højest på et hjørnespark. Israel fik dog udlignet tyve minutter efter, og inden pausen bragte Eden Ben Basat Israelerne i front.

I anden halvleg blev det også til 3-1 inden først Helder Postiga reducerede til 3-2, og Coentrao med sin scoring i sidste minut sikrede portugiserne det ene vigtige point.

Dagens Gossip