Portugal og Ronaldo viser EM-form med storsejr

09/06/2016

Det portugisiske fodboldlandshold viste ingen nåde over for Estland onsdag aften, da de to lande mødtes på grønsværen i Lissabon.

Portugal vandt overlegent med 7-0 efter en pauseføring på 3-0.

Cristiano Ronaldo har ikke været med i portugisernes to seneste testkampe, da han har haft en miniferie efter at have spillet Champions League-finale med Real Madrid.

Onsdag var Ronaldo tilbage i portugisernes startopstilling, og selv om han kun fik de første 45 minutter på banen, viste han sit værd.

Således var det Ronaldo, der åbnede målscoringen efter 36 minutter, mens han gjorde det til 3-0 minuttet før pausen. I mellemtiden scorede Ricardo Quaresma.

I anden halvleg scorede Quaresma endnu en gang. De øvrige portugisiske mål blev sat ind af Eder og Danilo Pereira, mens esterne bidrog med et selvmål.

Tirsdag tager Portugal hul på EM med en kamp mod Island. Dernæst er modstanderen Østrig, før Ungarn er sidste forhindring i EM's gruppe F.