Portugals landstræner sover på om Pepe spiller

Real Madrid-forsvareren Pepe lider af en muskelskade i øjeblikket, og han er tvivlsom til EM-semifinalen mellem Portugal og Wales i Lyon onsdag.

- Jeg har ikke tænkt mig at svare. Jeg vil sove roligt i nat, for jeg har andre spillere, der kan spille.

- Hvis han (Pepe, red.) er 100 procent klar, så starter han inde i morgen, men alle spillere skal være 100 procent klar, og vi vil ikke forhaste os, lød det fra Portugals fodboldlandstræner, Fernando Santos, på det sidste pressemøde før kampen.

Pepe fik stor ros efter Portugals sejr over Polen i kvartfinalen, men siden den kamp har Pepe haft problemer med en muskel.

Dermed kan han gå glip af konfrontationen med klubkammeraten Gareth Bale, der fører an på det walisiske mandskab.

Hvis Pepe ikke er i stand til at spille, forventes det, at rutinerede Ricardo Carvalho bliver valgt til at holde øje med Bale.

Under alle omstændigheder kommer Bale til at stå ansigt til ansigt med sin klubkammerat Cristiano Ronaldo.

I flere medier er det de seneste dage beskrevet, at den af de to verdensstjerner, som trækker sig sejrrigt ud af opgøret, vil have gode chancer for at vinde Ballon d'Or og blive kåret som verdens bedste fodboldspiller på grund af Real Madrids sejr i Champions League-finalen.

Det er dog ikke noget, der optager den portugisiske landstræner.

- Spillerne har alle det samme mål, og det handler ikke kun om Christiano eller Bale. Alle spillere vil så langt som muligt (i turneringen, red.).

- Vi spiller ikke for Ballon d'Or. Vi spiller for at nå finalen, siger Fernando Santos.

På pressemødet blev Santos også spurgt til Portugals Renato Sanches' alder, efter at Sanches blev den yngste spiller, der har scoret i en knockoutkamp ved en EM-slutrunde.

Siden har blandt andre den franske veterantræner Guy Roux offentligt betvivlet den kommende Bayern München-spillers alder.

- Alle ved, at Renato Sanches blev født i Portugal og intet andet sted. Han er 18 år, ligesom jeg er 61 år, siger Santos.

/ritzau/

Dagens Gossip