Post Danmark forlænger julehandlen på nettet

Post Danmark giver danskerne og webbutikkerne ekstra dage til den travle julehandel på nettet. Det sker, når Post Danmark ekstraordinært afhenter pakker hos webbutikkerne søndag den 22. december.

- Vi ved, at julen er en meget vigtig tid for mange webbutikker. I weekenden op til jul vil vi derfor ekstraordinært hente pakker om søndagen hos webbutikkerne, så pakkerne kan nå at komme med ud til danskerne mandag den 23. december, som er den sidste omdeling før juleaften, siger Henning Christensen, direktør i Post Danmark, i en pressemeddelelse.

Læs også: Handel med brugte iPhones når nye højder

Normalt bliver webbutikkernes weekendsalg først sendt af sted om mandagen med omdeling til kunderne tirsdag. Men med Post Danmarks afhentning af pakker søndag før jul, bliver det nu muligt at handle julegaver hele weekenden og alligevel få dem under juletræet.

- Det røde postbud indtager oftere og oftere rollen som julemanden, der kommer med julegaverne. I år forudser vi en jul, hvor tidligere tiders pakkerrekorder vil blive overgået. Holder vores prognoser, så vil pakkemængderne fra e-handlen stige med mindst 5 procent i forhold til sidste år, siger Henning Christensen.

Læs også: Nyt banklån kan gøre det billigere at købe bolig

Sidste år håndterede Post Danmark i de mest hektiske uger op i mod halvanden millioner forsendelser fra e-handlen om ugen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder

Post Danmark har sidste omdeling af breve og pakker før jul den 23. december.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip