Poul Erik Jensen genopstiller ikke til Kolding Byråd

Det socialdemokratiske byrådsmedlem Poul Erik Jensen har meddelt sit parti, at han alligevel ikke står til rådighed ved valget i november. Beslutningen er truffet som en følge af jobbet som journalist ved DR.

- Det er en meget beklagelig situation. Jeg har været utrolig glad for, at arbejde med kommunalpolitik – først i Vamdrup og siden kommunesammenlægningen i Kolding Kommune. Lokalpolitik er vedkommende og betyder faktisk noget for de mennesker der bor i kommunen, siger Poul Erik Jensen og tilføjer:

- Jeg har været rigtig glad for, at arbejde sammen med hele det socialdemokratiske hold gennem mange år. Og jeg håber, at vælgerne vil belønne både holdet og ikke mindst vores dygtige borgmesterkandidat ved valget. Christian Haugk har både evnerne og visionerne til at få Kolding Kommune på ret kurs igen.

Christian Haugk siger:

- Poul Erik er en fantastisk dygtig politiker, som jeg har stor respekt for. Han har loyalt og engageret knoklet for borgerne – ikke bare i Vamdrup, men i hele Kolding. Derfor er det selvfølgelig også et stort tab, at Poul Erik ikke får mulighed for, at fortsætte sit politiske arbejde, siger socialdemokraternes borgmesterkandidat Christian Haugk.

- Jeg håber, at borgerne i Vamdrup-området fortsat vil støtte Socialdemokraterne ved valget. Vamdrup har altid været en stærk og driftig kommune og har i dag en stor betydning for den samlede Kolding Kommune, blandt andet i kraft af produktionsarbejdspladser og detailhandel, siger Haugk.

Det er en erfaren politiker, der nu må trække sig. Poul Erik Jensen har været medlem af Vamdrup Byråd siden 1990 og i en periode var han viceborgmester. Siden kommunesammenlægningen i 2007 har han været medlem af Kolding Byråd.

- Medlemmerne stemte Poul Erik Jensen ind som en klar nummer to på opstillingslisten til kommunalvalget den 19. november. Derfor er det et stort tab for både de socialdemokratiske medlemmer og ikke mindst for borgerne i hele kommunen siger Bjørn Laursen, der er formand for Socialdemokraterne i Kolding Kommune.

Poul Erik Jensen fortsætter sit politiske arbejde denne byrådsperiode ud og stopper således årsskiftet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip