Poul Erik Skammelsen til 22-Nyhederne

Mere end 25 års nysgerrig og kompetent journalistik på TV2, dækning af de største begivenheder i hele verden, korrespondentjob i Prag, Moskva og Washington, værtsopgaver på nyhedsmagasinet ”Dags Dato”, på TV2 News og flere af kanalens magasinprogrammer.

Navnet bag dette journalistiske bagkatalog er den 50-årige Poul Erik Skammelsen. Mandag 10. marts skifter han spor og bliver TV 2s faste vært på Nyhederne 22, der fra samme dag ændres i sin opbygning og udvider sendetiden.

- Poul Erik Skammelsen er det bedste eksempel på den nysgerrige og kvalificerede Journalist med stort ’J’, der stiller de rigtige spørgsmål for at gøre seerne klogere. I 22’eren får vi mere tid, så vi kan fortælle dagens væsentlige historier fra både den ene og den anden side. Det er blevet stadig vigtigere, at seerne får alle sider i en sag præsenteret, så de selv bliver i stand til at tage stilling, siger TV2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, og fortsætter:

- Poul Erik Skammelsen er i stand til at give den hele og fulde historie, hvilket er ambitionen for den nye udsendelse.

En længere udsendelse med plads til det hele

Fra 10. marts bliver 22-nyhedsudsendelsen på 27 minutter – fem minutter længere end i dag – inklusive sport og vejr, og den ekstra tid bruges på sammenhæng, overblik og baggrund.

Poul Erik Skammelsen bliver vært på Nyhederne 22 hver aften – året rundt.

Dagens Gossip