Poul Hansen bliver træner i succesklub

Poul Hansen har fundet sig et nyt trænerjob. Denne gang skal han hjælpe 1. divisionsklubben Brønshøj, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Brønshøj ligger lige nu på en tredjeplads i den næstbedste række og er glade for at kunne byde Poul Hansen velkommen som en del af trænerteamet i klubben.

-Jeg er rigtig glad for at vi har fået tilknyttet Poul Hansen. Han ved hvad fodbold handler om og er en virkelig stor kapacitet at få til Brønshøj, siger Brønshøjs sportschef, Thomas Ibsen, til klubbens hjemmeside.

Poul Hansen sagde kort før årsskiftet farvel og tak som sportsdirektør i superligaklubben OB, hvor han også var træner i foråret 2012.

Brønshøj er tæt på at kunne rykke op i Superligaen, da klubben ligger á point med Vejle Boldklub Kolding på andenpladsen med 32 point. FC Vestsjælland på førstepladsen har 34 point, og de to bedste hold rykker op.

Poul Hansen bliver en del af trænerteamet i Brønshøj, hvor Bo Henriksen er cheftræner, og sammen med assistenttræner Poul Olesen kommer Poul Hansen allerede til at stå for træningen tirsdag.

- Han skal bidrage med sin store viden, og sammen med Bo og Poul skal han være med til at inspirere spillerne, så de kan nå endnu længere i deres udvikling, fortæller Thomas Ibsen.

Poul Hansen har ud over OB tidligere været træner i blandt andet AGF og Lyngby.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip