Poulsen: Eriksen-skifte et stort tab

Han har spillet sammen med ham både på landsholdet og den seneste sæson i Ajax. Christian Poulsen kender om nogen Christian Eriksens betydning for et hold, og den danske veteran fastslår da også, at et eventuelt Eriksen-skifte vil være et stort tab for Ajax.

- Det vil være et stort tab for holdet, hvis Eriksen skifter. Hvis det sker, vil vi miste en af holdets største profiler, hvilket han har været i en del år. Han er jo blevet bedre fra år til år, siger Christian Poulsen til sporten.dk.

Poulsen peger på, at Eriksens afgang kan åbne døren for andre unge spillere, sådan som Ajax' filosofi altid har været.

- Men samtidig vil det give plads til andre, som kan tage over med tiden, eksempelvis spillere som Viktor Fischer og Lucas Andersen, siger Poulsen og fortsætter:

- Det vil ikke være en ny situation for Ajax. Sidste sommer røg Jan Vertonghen til Tottenham og en tre-fire andre spillere, så det er en del af Ajax' filosofi. Men der er ingen tvivl om, at der vil opstå et stort hul, som skal fyldes op, enten med spillere der er i truppen, eller med en ny ung spiller, der kan tage over efter Eriksen, siger Poulsen, der gerne ville spille en sæson mere med Eriksen.

- Jeg ville nyde at spille sammen med det kommende år, men nu må vi se, hvad der sker. Man kan mærke, at han føler sig tilpas i klubben, og man sætter pris på ham hernede. Han har sin rolle og tager ansvar, siger Poulsen og fortsætter:

- Så han kunne også sagtens blive og fortsætte sin udvikling her, han er jo kun 21 år. Hvad end han væælger, er jeg sikker på, at han gør, hvad der er bedst og rigtigst for ham, siger Poulsen.

 

 

 

Dagens Gossip