Poulsen sigter på tredjepladsen efter Celtic-dukkert

Skrevet af admin

23/10/2013

Dagens topnyheder

Det er en stor streg i Ajax-regningen, at det hollandske mesterhold tirsdag aften blev slået med 2-1 af Celtic i Glasgow.

Med nederlaget forsvinder det meste af håbet om at snige sig videre i Champions League på en af de to første pladser i Gruppe H, der også tæller Milan og Barcelona.

Det erkender Christian Poulsen - en af fem danskere i aktion for Ajax i nederlaget.

- Vi er skuffede. Realistisk set skulle vi hente point her, hvis vi skulle gøre os forhåbninger om andenpladsen. Nu skal vi slå Celtic på hjemmebane og gå efter tredjepladsen og Europa League, siger Poulsen til 3+.

- Vi forsøgte at komme til chancer og undgå at spille så fysisk, som skotterne gerne ville, og det lykkedes også okay i første halvleg. Men vi var ikke effektive nok. Vi havde tre-fire chancer, man skal score på i sådan en kamp. Det formåede vi ikke.

Det lykkedes kun for Lasse Schöne at få bolden i det skotske net, men 1-2-reduceringen kom i dommerens overtid, og da var det for sent at komme tilbage i kampen.

En slem nedtur for Ajax, der ellers var kommet fornuftigt fra start på det støjende stadion i Glasgow.

- Vi fik kombinationsspillet i gang. Vi kom ind imellem deres kæder og fik spillet derfra. Men så lavede vi et klodset straffespark lige før pausen, og vi kom ikke så godt ud til anden halvleg, mener Christian Poulsen.

Ajax er sidst i Gruppe H med ét point efter de første tre kampe. Celtic har tre, Milan fem og Barcelona syv point.

/ritzau/