Præst inviterer til fertilitetsgudstjeneste

Når Poul Joachim Stender i dag holder gudstjeneste klokken 17 i Saaby Kirke, er det en noget særlig én af slagsen. Han får nemlig selskab af en jordemoder og en sexolog, der skal opfordre folk til at få flere børn.

Poul Joachim Stender er selv far til tre, alle tre var ’smuttere’, og han ønsker at lykken ved mange børn, bør udbredes til mange flere danskere.

Mine tre børn er alle sammen ‘smuttere’. Vi tror, at man bliver lykkelig af at planlægge alt, men nogen gange kan man også blive lykkelig af overraskelser. En af seksualitetens store glæder er at få flere børn, forklarer han til Danmarks Radio.

Jordemoderen og sexologen får under gudstjenesten til opgave, at fortælle om netop glæden ved at have børn.

Da Poul Joachim Stender bliver spurgt om, hvorfor kirken nu skal sørge for, at folk får flere børn lyder svaret meget enkelt;

-Der er jo også noget guddommeligt over at føde et barn.

Han er dog ikke optimistisk omkring fremmødet til gudstjenesten. Han tror nemlig, at fordi man har kaldt det for en fertilitetsgudstjeneste, vil folk tro at man har lagt madrasser ud på gulvet, og hængt mørklægningsgardiner for vinduerne, men sådan er det slet ikke.

Til gengæld tror han på, at det dog er et emne, der vil interessere mange, da det handler om prioriteringer i hverdagen. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip