Præsten tager et fremmed barn med hjem - konen er rystet, da hun fjerner drengens sko

Præsten Ronnie Stewart og hans kone Krystals liv ændrede sig fuldstændig, da de mødte to små brødre.

Drengene, som var henholdsvis syv måneder og to år gamle, var børn af hjemløse forældre fra lokalområdet i den amerikanske stat Florida. Familien boede i et telt i en skov, men de spiste jævnligt i kirkens suppekøkken.

Det skriver Little Things.

Læs mere: 23-årig finder hjemløs kusine på Facebook: Giver hende et hjem og passer hendes nyfødte barn

En kold novemberaften tilbød Ronnie Stewart forældrene at tage børnene med hjem, så de kunne få et varmt bad.

- De var dækket af insektbid fra top til tå. De var så snavsede, at vi blev nødt til at bade dem, hælde vandet ud og bade dem igen ad to omgange. Barnet, som havde sko på, havde ikke strømper på. Da vi tog hans sko af, faldt huden fra toppen af hans fødder faktisk af, siger Krystal Stewart.

Efterfølgende spurgte drengenes forældre, om præsteparret ville hjælpe dem med børnene, mens de prøvede at finde ud af, hvad der skulle ske. Det betød, at den ene aften blev til fem måneder med de to små, der siden blev til en familieforøgelse på ubestemt tid.

Læs mere: Ung mor køber morgenmad til hjemløs mand - bagefter får hun denne chokerende besked

Drengenes forældre har nemlig overgivet forældremyndigheden til Ronnie og Krystal Stewart, der nu er ved at adoptere de to små brødre.

Parret havde allerede tre børn i forvejen, så de har været nødt til at købe en stor bil med plads til familiens syv medlemmer. Nu har de startet en indsamling, der skal finansiere hele adoptionsprocessen, så drengene omsider kan blive en permanent del af familien.

Læs mere: Hjemløs mand sætter sig ved klaveret og berører alle med sit talent

Mød de to små og resten af familien i videoen lige her.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip