Pragtredning af BSV-keeper snyder KIF for sejren

02/12/2015

Håndboldstjernerne fra KIF Kolding København måtte nøjes med uafgjort mod Bjerringbro Silkeborg, da klubbens nye jyske hjemmebane Sydbank Arena onsdag blev indviet.

Topkampen endte 25-25 efter en pragtredning af BSV-keeper Søren Rasmussen i sidste sekund.

KIF-profilen Torsten Laen fik chancen for at afgøre kampen med fire sekunder tilbage, men stregspillerens skudforsøg blev reddet af en eminent parade.

Værterne appellerede forgæves for straffekast til Laen, der følte, at han blev generet i skudøjeblikket.

KIF-spillerne må ærgre sig ekstra meget, for BSV havde to spillere i straffeboksen, da hjemmeholdet satte det sidste angreb op. Både Rasmus Jensen og Stefan Hundstrup havde trukket to-minutters-udvisninger.

BSV førte i lange perioder kampen i den nye Sydbank Arena med plads til 5200 tilskuere.

Gæsterne var i begyndelsen af anden halvleg foran 12-8, men seks minutter efter pausen var føringen indhentet, da Bo Spellerberg på straffekast udlignede til 13-13.

BSV trak igen en anelse fra, men to minutter før tid stod det atter lige - nu 24-24 - og der var lagt op til en gyserafslutning. Spellerberg bragte KIF foran 25-24, inden gæsternes Nikolaj Øris Nielsen scorede kampens sidste mål.

Pointdelingen betyder, at BSV og KIF hver har 18 point i tabellen. Boxer Herreligaen føres af Skjern med 20 point.