Premier League hylder Schmeichel og Eriksens kolleger

Leicester og Tottenham kæmper om guldet i den engelske Premier League, og de to holds gode præstationer afspejler sig også i kåringen af henholdsvis den bedste manager og den bedste spiller i marts.

Kasper Schmeichel og Leicesters italienske manager, Claudio Ranieri, er for anden gang i sæsonen blevet kåret til månedens manager.

Den rutinerede manager, der kom til Leicester inden sæsonen, var i marts med til at hente ti point i fire kampe og sørge for, at Leicester var foran med fem point i toppen af Premier League. Det forspring blev i aprils første ligarunde udbygget til syv point.

Ranieri er i Italien blevet kåret til årets træner på baggrund af Leicesters overraskende successæson.

På spillersiden var der næppe den helt store tvivl om udfaldet. Hæderen tilfalder nemlig Tottenham-angriberen Harry Kane, som med fem scoringer var ligaens farligste spiller.

Kane er også nummer et på topscorerlisten i Premier League med 22 mål. Det er tre mål flere, end Leicesters Jamie Vardy har scoret.

Tottenham scorede i alt syv ligamål i marts. Ud over Kanes fem træffere stod også Christian Eriksen bag et enkelt mål, mens forsvarsspilleren Toby Alderweireld ligeledes scorede.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip