Premier League hylder Schmeichel og Eriksens kolleger

Leicester og Tottenham kæmper om guldet i den engelske Premier League, og de to holds gode præstationer afspejler sig også i kåringen af henholdsvis den bedste manager og den bedste spiller i marts.

Kasper Schmeichel og Leicesters italienske manager, Claudio Ranieri, er for anden gang i sæsonen blevet kåret til månedens manager.

Den rutinerede manager, der kom til Leicester inden sæsonen, var i marts med til at hente ti point i fire kampe og sørge for, at Leicester var foran med fem point i toppen af Premier League. Det forspring blev i aprils første ligarunde udbygget til syv point.

Ranieri er i Italien blevet kåret til årets træner på baggrund af Leicesters overraskende successæson.

På spillersiden var der næppe den helt store tvivl om udfaldet. Hæderen tilfalder nemlig Tottenham-angriberen Harry Kane, som med fem scoringer var ligaens farligste spiller.

Kane er også nummer et på topscorerlisten i Premier League med 22 mål. Det er tre mål flere, end Leicesters Jamie Vardy har scoret.

Tottenham scorede i alt syv ligamål i marts. Ud over Kanes fem træffere stod også Christian Eriksen bag et enkelt mål, mens forsvarsspilleren Toby Alderweireld ligeledes scorede.

/ritzau/Reuters

Dagens Gossip