Premier League-klubber sværmer om Schmeichel: Interesse fra Laudrup

Søndag opnåede Kasper Schmeichel den store ære at blive kåret til årets målmand i Championship, som er den næstbedste engelske række.

Det var den engelske spillerforening PFA, der stod bag nomineringen af årets hold i Championship, hvor Schmeichel blev valgt som målmand.

Men det er langt fra kun med- og modspillere i Championship, der har bidt mærke i Kasper Schmeichels solide præstationer i Leicester-målet.

Schmeichel har spillet samtlige kampe i sæsonens løb og gjort det fremragende, hvilket har tiltrukket heftig interesse fra flere Premier League-klubber.

Sporten.dk erfarer, at Michael Laudrup seriøst overvejer at hente Kasper Schmeichel til Swansea, hvis Laudrups førstemålmand Michel Vorm skifter til en større klub til sommer. Kilder nævner også trioen Wigan, Aston Villa og West Ham som interesseret i den danske keeper. West Ham har også Anders Lindegaard i kikkerten, men alt tyder på, at Lindegaard bliver endnu en sæson i Manchester United trods reservestatus.

Også klubber i toppen af Championship med mulighed for oprykning er interesseret i at se Kasper Schmeichel som en kommende førstemålmand på basis af hans to seneste sæsoner i Leicester. Hæderen som årets målmænd har næppe gjort interessen mindre.

Selv tager Kasper Schmeichel interessen med ro.

- I hele min karriere har der altid været snak om interesserede klubber og så videre. Jeg tager det stille og roligt og fokuserer udelukkende på Leicester og vores sidste vigtige kamp. Det er smigrende med interesse, men jeg har det rigtig godt i Leicester og har ikke travlt, siger Schmeichel til sporten.dk

Han indrømmer dog, at han meget snart gerne vil spille Premier League igen, som han gjorde en kort overgang for Manchester City.

- Som alle andre fodboldspillere har jeg ambitioner om at spille på højeste niveau, og Premier League er da målet for mig. Men om det bliver i næste sæson eller sæsonen efter, det må tiden vise, siger Schmeichel som har et år tilbage af sin kontrakt med Leicester.

Klubben vil meget gerne beholde den danske landsholdsmålmand, men er også klar over, at det bliver svært at opfylde hans ambitioner. Derfor virker det som sidste chance for et salg til sommer.

Men fokus er lige nu på sidste opgør i Championship, hvor Leicester kun kan kvalificere sig til playoff til Premier League, hvis de vinder over Nottingham Forest, og Bolton samtidig sætter point til hjemme mod Blackpool.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip