Premier League-komet vier sin fremtid til Tottenham

Skrevet af admin

12/01/2016

Dagens topnyheder

Den 19-årige teenager Dele Alli har underskrevet en ny femårig kontrakt med Tottenham efter imponerende præstationer i den igangværende Premier League-sæson.

Det oplyser London-klubben tirsdag på sin hjemmeside. Den unge englænder binder sig dermed til klubben frem til 2021.

- Jeg er meget glad. Klubben har været rigtig god ved mig, siden jeg ankom. Vi har et godt, ungt hold, og jeg ser os gå i den rigtige retning. Så jeg er glad for at være her, siger Alli i et interview på Tottenhams hjemmeside.

Englænderen skiftede sidste år fra MK Dons i en handel, der kostede Tottenham omkring 50 millioner kroner. Inden da var han med til at sikre MK Dons oprykning fra den tredjebedste engelske række og blev også kåret til årets unge spiller i England.

Den alsidige midtbanespiller har for alvor fået sit gennembrud i den igangværende Premier League-sæson, hvor han fik debut i sæsonens første kamp og siden da har deltaget i 26 kampe i alle turneringer for Tottenham.

I løbet af 2015 har han samtidig fået debut på det engelske A-landshold. Her blev det blandt andet til et debutmål i Englands 2-0-sejr i en testkamp mod Frankrig i november.

Det forventes også, at Alli er en del af det landshold, som den engelske landstræner Roy Hodgson udtager til sommerens EM-slutrunde i Frankrig.

/ritzau/