Premier League-topscorer forlænger med Leicester

Premier League-topscorer Jamie Vardy bliver hos ligaens førerhold fra Leicester frem til sommeren 2019.

Efter lørdagens 3-1-sejr på udebane over guldrivalerne fra Manchester City oplyser Leicester, at klubben har forlænget aftalen med den eftertragtede angriber med et enkelt år.

- Det er en stor fornøjelse at kæmpe for at opnå noget specielt med den her klub.

- Jeg har aldrig kendt til en holdånd som denne - helt fra klubejeren til manageren, vores hjælpere, spillere og fans. Jeg ønsker at være en del af dette her i lang tid, siger Jamie Vardy til Leicesters hjemmeside.

Angriberen, der i 2012 skiftede fra upåagtede Fleetwood Town for et mindre beløb, har scoret 18 gange i Premier League i denne sæson. Samtidig er han blevet en del af det engelske landshold.

Sammen med den algeriske kantspiller Riyad Mahrez og målmand Kasper Schmeichel er 29-årige Vardy blevet et symbol på Leicester rejse fra bundprop til tophold gennem det seneste år.

- Leicester har kun vist mig tillid, efter at jeg ankom for tre og et halvt år siden.

- Jeg vil altid være taknemmelig for klubbens investering i mig, og jeg vil arbejde hårdt hver dag på at betale tilbage, siger Vardy.

Jamie Vardy skabte lørdag en del uro i Manchester Citys forsvar, men det lykkedes ikke at komme på måltavlen i 3-1-sejren.

Leicester topper Premier League med 53 point foran Tottenham og Christian Eriksen med 48 point. Der resterer 13 spillerunder i den bedste engelske fodboldrække.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip