Presset Chris Anker Sørensen higer efter en hviledag

En god gang forkølelse har ramt Chris Anker Sørensen (Fortuneo-Vital), og den danske bjergrytter havde på forhånd proklameret, at søndagens hårde bjergetape over seks stigninger til Culoz blev et spørgsmål om overlevelse.

Og sådan blev det.

- Det var, som jeg havde regnet med, bare overlevelse hele vejen. Det var en hård etape, men jeg kom egentlig okay igennem i forhold til, hvordan jeg havde det, lyder det fra Chris Anker Sørensen.

Selv om han var glad for at komme helskindet gennem det kuperede terræn, så nager irritationen over ikke at kunne byde ind med mere fortsat.

- Det var ikke lige en etape, hvor jeg havde regnet med at skulle sidde i gruppettoen, men sådan er det, når kroppen ikke rigtig vil, og man ikke er på toppen. Men jeg er glad for at komme igennem, og nu er Paris lidt tættere på, siger han.

Mandag venter en lang etape til Bern i Schweiz, som dog ikke indeholder de store stigninger, men Chris Anker Sørensen har blikket stift rettet mod tirsdagens hviledag.

- Jeg trænger til en hviledag. I morgen venter lige endnu en hård dag, og så er det hviledag, siger Fortuneo-danskeren.

- Det bliver dejligt, og så håber jeg at kunne gøre noget de sidste fem dage, for kroppen trænger lige til lidt pause.

- Jeg er ikke meget syg, men der skal ikke meget til at vælte læsset i Touren, og lige nu er jeg lidt presset, forklarer han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip