Presset Moyes vil ikke afskrive mesterskabet

Denne sæson har absolut ikke været nogen succes set med Manchester United-øjne.

Søndag tabte holdet endnu engang i Premier League, da Chelsea vandt storkampen i London med 3-1.

På trods af at Manchester United har 14 point op til topholdet Arsenal, vil klubbens manager David Moyes ikke afskrive mesterskabet.

- Der er lang tid tilbage af sæsonen, og vi vil aldrig sige, at muligheden er forpasset. Det eneste, som vi kan gå ud og gøre, er at vinde den næste kamp, og det vil vi forsøge på, siger David Moyes ifølge Sky Sports.

Manchester United var overmatchet fra start mod Chelsea, og de rødklædte kom bagud allerede efter et kvarter, da Samuel Eto'o scorede det første af sine tre mål.

Camerounerens skud blev rettet af undervejs, hvilket ærgrede David Moyes.

- Vi var en smule uheldige ved deres første mål, men Chelseas andre to mål kom efter dødbolde, og det er kun vores egen fejl. Det var forfærdeligt forsvarsspil.

- Jeg synes, vi spillede ganske fint i perioder - specielt i første halvleg - men vi manglede en smule. Fodbold handler om at score, og det formåede vi ikke, men Chelsea gjorde, siger David Moyes.

Adspurgt hvorvidt de skuffende resultater vil få Manchester United til at reagere anderledes i transfervinduet, svarede Moyes entydigt:

- Nej, ikke på grund af resultaterne.

- Klubben har en langsigtet plan og ved præcis, i hvilken retning den vil gå og hvilke typer af spillere, vi gerne vil købe, siger David Moyes.

Manchester United ligger på en skuffende syvendeplads i Premier League.

/ritzau/

Dagens Gossip