Presset Murray holdt liv i det britiske Wimbledon-håb

Andy Murray er klar til sin sjette semifinale i Wimbledon i træk. Men det holdt hårdt mod spanske Verdasco.

Det så sort ud for skotske Andy Murray, da den andenseedede brite i Wimbledon var bagud 2-0 i sæt til den spanske overraskelse Fernando Verdasco i onsdagens kvartfinale i den engelske græsturnering.

Men det er netop i disse situationer, med ryggen mod muren, at de helt store spillere viser, hvad de er lavet af. Og det gjorde Andy Murray på sin 'hjemmebane' centre court, hvor han, efter at have tabt 6-4, 6-3 i de to første sæt, fandt storspillet frem og vandt de næste tre sæt, 6-1, 6-4, 7-5 i en medrivende kamp, der varede tre timer og 27 minutter.

Dermed er Andy Murray klar til sin sjette semifinale i træk i Wimbledon, hvor han skal møde den polske overraskelse, Jerzy Janovicz, der vandt sin kvartfinale i tre sæt over landsmanden Lukasz Kubot.

Det var dog de små marginaler, der gik Andy Murrays vej, da han i femte og afgørende sæt måtte kæmpe hårdt bare for at holde sin egen serv frem til stillingen 5-5. Her lykkedes det dog Murray at bryde spanieren, og herefter servede skotten sejren hjem ved at tage sit eget serveparti rent.

I den anden semifinale mødes den topseedede serber Novak Djokovic og argentineren Juan Martin Del Potro, der begge vandt deres kvartfinaler i tre sæt over henholdsvis tjekken Tomas Berdych og spanieren David Ferrer.

Dermed er der mulighed for en drømmefinale mellem verdensranglistens to øverste spillere, Djokovic og Murray. Novak Djokovic var i finalen i Wimbledon i 2011 og vandt over Rafael Nadal. Andy Murray var finalist sidste år i græsturneringen og tabte til Roger Federer.

Men måske 2013 er året, hvor briterne skal have deres første mandlige Wimbledon-vinder, siden Fred Perry sejrede i 1936? Hele Storbritannien krydser fingre.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip