Presset Real Madrid-træner: Medierne kører hetz mod os

Skrevet af admin

29/12/2015

Dagens topnyheder

Den hårdt pressede Real Madrid-træner, Rafa Benitez, mener, at der kører en uberettiget hetz i medierne mod ham og resten af den spanske kongeklub.

Det siger den spanske træner tirsdag på en pressekonference i Madrid.

- Alt, der kan kritiseres, bliver kritiseret, og hvis der ikke er noget at kritisere, så bliver der bare manipuleret med det. Det kan alle se, og det er især tydeligt, hvis man kigger på situationen fra afstand, lyder det fra Benitez.

Han mener ikke, at klubbens spil har været lige så dårligt, som der er blevet givet udtryk for flere steder. Men det ændrer altså ikke på, at medierne vurderer, at sædet brænder under Benitez.

Den erfarne træner siger dog, at han ikke lader sig mærke af situationen.

- Alt bliver gjort til noget stort, men jeg har masser af trænererfaring, og jeg ved, at det handler om at blive distraheret så lidt som muligt.

Real Madrid møder onsdag Real Sociedad, efter at det i den seneste spillerunde blev til en storsejr på 10-2 over Rayo Vallecano.

Men selv om hovedstadsklubben har leveret både mål og sejre mod mindre modstandere, så har Benitez haft mindre held i de sværere kampe. Blandt andet mod Barcelona i sidste måned, hvor det blev til et sviende nederlag på 0-4.

Alligevel fastholder Benitez, at hans forhold til spillerne i klubben er godt.

- Mit forhold til spillerne er uendeligt meget bedre, end man kan læse sig til i pressen. Vores kommunikationsafdeling holder mig informeret. Holdet gør nogle ting godt og andre ting knap så godt, lyder det fra Real Madrid-træneren.

Real Madrid ligger i øjeblikket på tredjepladsen i den spanske liga med to point op til Barcelona, der dog har en kamp til gode.

/ritzau/