Presset stiger på Sønderjyske efter FCM-gevinst

De er efterhånden eksperter i at undgå nedrykning. De blåblusede fra Sønderjyske har før reddet livet i landets bedste række på et hængende hår. Nu ser det dog ud til, at sønderjyderne er tvunget til sejr i det udsatte opgør mod Esbjerg på tirsdag.

Samtidig er det en lettet FC Midtjylland-trup, der kan køre hjem til Herning lidt længere væk fra nedrykningsfaren.

Der var på forhånd dømt nedrykningsslag på Haderslev Stadion. Dog føltes kniven lidt skarpere for hjemmeholdets strube med en placering næstsidst i tabellen.

Der var da også gæsterne, der kom bedst fra start. FC Midtjyllands Rilwan Hassan sendte en aflevering ind foran mål, hvor Sylvester Igboun stod klar. Den lokomotivstærke angriber svigtede ikke, og ekspederede det fine forarbejde helt ind i mål.

skilte kun fire point mandskaberne, og det endda med en ekstra kamp i baglommen til Sønderjyske grundet et aflyst opgør tidligere på sæsonen.

I begyndelsen af anden halvleg var især standardsituationerne fra FCM den rene gift for hjemmeholdet. Både Erik Sviatchenko og Kristian Bak Nielsen havde store muligheder tæt under mål.

Tommy Bechmann og Daniel Christensen gav i den anden ende til gengæld FCM-forsvaret flere store udfordringer.

Kampen var præget af hårde nærkampe. Spillet var flere gange stoppet, fordi spillere lå på græsset og ømmede sig.

Især Sønderjyskes Lasse Vibe blev kontinuerligt nærgående foran Jonas Lössl i FCM-buret. Angriberen producerede en serie afslutninger, der dog manglede en perle i samlingen i form at et mål.

Efter 87 minutter scorede Rilwan Hassan et kontroversielt mål, hvor dommerne kunne have dømt offside. Det skete dog ikke, og med sit tredje sæsonmål sendte han FCM på 2-0 og sikker kurs mod tre point.

Sønderjyske ligger næstsidst med 24 point efter dagens resultat. FCM bliver på 8.-pladsen, men har nu fire point ned til AC Horsens på niendepladsen.

 

 

 

 

Dagens Gossip