Presset United-træner hævder at være den rigtige

Det har været alt andet end en god start for den nye manager i Manchester United, David Moyes. United har fået den værste sæsonstart i 24 år, og det har fået kritikere til at håbe på et comeback til legenden Sir Alex Ferguson.

Det har Ferguson dog klart afvist og samtidig insisteret på, at "United er i gode hænder", og David Moyes selv slog fredag over for britisk presse fast, han er den rette mand for Manchester United.

- Jeg er sikker på, at United ved, at de har valgt den rette mand til jobbet, og Sir Alex var en del af den proces også, sagde David Moyes.

De forsvarende mestre har tabt tre af deres første seks ligakampe og er i øjeblikket placeret på en 12. plads med kun syv point.

- Det er en lang sæson. Vi skal hænge på og forsøge at komme så tæt på toppen som muligt, sagde David Moyes.

- Vi har gode spillere. De er bevidste om den standard, de selv har sat over de seneste mange år, og sammen vil vi arbejde på at få det til at virke, sagde United-manageren.

Mange eksperter spørger sig selv om, hvad der er galt i United i øjeblikket. Den tidligere topspiller og nuværende ekspert på Sky Sports, Jamie Redknapp, peger på, at sommerens transfervindue har været amatøragtigt håndteret fra Uniteds side.

- Moyes har sagt, at United mangler spillere, og det var ikke rene undskyldninger, da han i sidste uge sagde, at United godt kunne bruge et par verdensklasse-spillere, for det er helt rigtigt. Bedre arbejde i sommerens transfervindue ville have gjort Moyes' arbejde nemmere, skriver Redknapp i en klumme.

- United ville have en kreativ midtbanespiller, men missede Thiago og Fabregas. De skulle have signet én, der kunne afgøre kampene. Sidste sæson hentede de Robin van Persie, og han gjorde hele forskellen sidste sæson, mens de i denne sæson har hentet Fellaini. Han er en ok spiller, men slet ikke én på niveau med van Persie.

- Og det var netop på dette punkt, at United fejlede. De tøvede i sommerens transfervindue, og det har man ikke råd til at gøre som United. Alt i alt blev det lidt amatøragtigt, skriver Redknapp.

Manchester United møder Sunderland på lørdag, hvor de skal forsøge at undgå at tabe for tredje ligakamp i træk - noget, der ikke er sket siden 2001.

 

 

 

Dagens Gossip