Princes hjem ransaget efter chokdød

Fans, familie og film- og musikbranchen var i sorg og chok, da Prince pludselig blev fundet død i en elevator i sit hus i hjemstaten Minnesota 21. april.

Siden har myndighederne igangsat omfattende undersøgelser for at klarlægge, hvad der tog livet af den legendariske musiker blot 57 år gammel.

Nu viser en ransagningskendelse udført af North Memorial Medical Center, at en læge har været forbi den Oscar-vindende "Purple Rain"-sangers hjem to gange de sidste uger op til hans død, og at et af besøgene var dagen før den skæbnesvangre dag.

Ligeledes skulle lægen have ordineret Princes medicin, men af ransagningskendelsen fremgår de nærmere detaljer omkring de specifikke præparater dog ikke. Lægen skulle også have været forbi Princes hjem for at aflevere testresultater den dag, musikeren døde.

Myndighederne har i den forbindelse en gang været forbi musikerens bolig, Paisley Park, og ifølge en embedsmand, som nyhedsbureauet AP har talt med, undersøger de, om musikeren døde af en overdosis, og om hvorvidt lægen havde ordineret præparaterne til ham.

Ifølge ABC News ledte myndighederne helt konkret efter lægejournaler.

Prince døde dagen inden, han havde en aftale med en anden læge, som har specialiseret sig i behandling af afhængighed, oplyste denne læges advokat i en erklæring i starten af maj, tilføjer Reuters.

Musikeren har solgt mere end 100 millioner album på verdensplan og storhittet med numrene "When Doves Cry", "Purple Rain" og "Kiss".

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip