Prins Harry afslører: Derfor har jeg ikke en kæreste

Da prins William blev gift med Kate Middleton i april 2011 var den ene af de to eftertragtede prinser officielt færdig med ungkarlelivet. 

Siden har den britiske presse rettet deres øjne mod prins Charles og prinsesse Dianas yngste søn - for hvornår er det hans tur til at blive gift?

Spørger man den rødhårede prins selv, så kan det britiske folk godt komme til at vente længe på den næste royale vielse. Ægteskab og børn ligger ikke lige om hjørnet. Det fortæller han til The Sunday Times ifølge Mirror.

I et interview med det britiske medie siger prins Harry, at han føler en voldsom paranoia indvendig, når det kommer til kvinder.

- Hvis og når jeg finder en kæreste, så vil jeg gøre mit allerbedste for at sikre, at vi begge kan nå til et punkt, hvor vi rent faktisk er afslappede omkring hinanden før den massive invasion, der uundgåeligt kommer til at ske for hendes privatliv, siger han.

- Min bekymring er, at hvis jeg så meget som taler med en pige, så er den person pludselig min kone, og folk begynder at banke på hendes dør.

Prins Harry indrømmer samtidig, at hans arbejde kræver så meget af hans tid, at han sjældent har mulighed for at slå sig løs og møde nye mennesker - og dermed også en potentiel hustru.

- Jeg sætter ikke arbejdet før ideen om en familie, ægteskab og alt det der. For at være ærlig, så har jeg ikke haft så mange muligheder for at komme ud og møde mennesker. I øjeblikket er mit fokus arbejde. Men hvis nogen smutter ind i mit liv, så er det bare fuldstændig fantastisk, siger han til The Sunday Times.

Den yngste søn af afdøde prinsesse Diana benyttede samtidig lejlighed til at kritisere pressen og måden, han og hans familie er blevet behandlet på.

- Alle har ret til et privatliv. Sørgeligt nok er skillelinjen mellem et offentligt og privat liv næsten ikke-eksisterende mere. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at den linje findes.

Prins Harry har i øjeblikket travlt med arrangere et sportsarrangement for 500 tidligere soldater fra 15 lande, som er blevet invalideret i krig. Det er anden gang at de såkaldte Invictus Games løber af stablen, og konceptet blev bragt til Storbritannien af prins Harry.

Han er ligesom sin mor meget optaget af velgørenhed.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip