Prins Henrik har fået helt nyt look: Ser mere cool ud end nogensinde

Prins Henrik fremviste et stort smil og ikke mindst et nyt skæg, da han overrakte “Lions Prisen 2016” om bord på Kongeskibet Dannebrog i Aarhus Havn.

Hans kongelige højhed dukkede op i en admiralsuniform under den officielle overrækkelse, der udmøntede sig i to priser.

– På vegne af Færøernes Børnehjem i Tórshavn modtog lederen Hildur Hermansen 400.000 kroner, og fra forældreforeningen “Vi har mistet et barn” modtog bestyrelsesformand Åse Bech Pedersen 200.000 kroner, skrev kongehusets officielle Instagram-profil tirsdag.

Foto: Polfoto/Casper Holmenlund Christensen

Kongehusets profil har inden for det første døgn fået over 1750 likes på mindre end et døgn for billedet med prins Henrik, der overrækker de to priser.

Og det er især prinsens nytillagte skæg, der tiltrækker sig stor opmærksomhed og rosende ord i kommentarfeltet.

– Det klæder prinsen med skæg, skriver profilen “gittebas”.

– Henrik ser sej ud med skæg, lyder kommentaren fra “karenmarienielsen”, mens profilnavnet “mumimorn” udtrykker sig således:

– Good looking prins der!

Kongehusets eget billede fra prisoverrækkelsen kan ses her:

 

Om bord på Kongeskibet Dannebrog, der for tiden ligger til kaj i Aarhus Havn, uddelte H.K.H. Prins Henrik i dag Lions Prisen 2016. På vegne af Færøernes Børnehjem i Tórshavn modtog lederen Hildur Hermansen 400.000 kroner, og fra forældreforeningen VI HAR MISTET ET BARN modtog bestyrelsesformand Åse Bech Pedersen 200.000 kroner. Prinsen er protektor for Lions Danmark, der er en privat hjælpeorganisation og som støtter humanitære formål. Hvert år i juni uddeles prisen. Miguel Mielgo #kongehuset

A photo posted by DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on

Jun 28, 2016 at 5:21am PDT

/Ritzau Fokus

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip