Prins Joachim driver den af: Så få dage arbejder han

Mens Prins Joachims mor, bror og svigerinde har kalenderen proppet med officielle arrangementer, ser det ud til, at den tidligere landmand slægter sin far på og går sine egne veje - langt udenom royale forpligtigelser.

En opgørelse af årets første seks måneder viser, at den 47-årige Prins Joachim blot har deltaget i 30 officielle og private arrangementer, svarende til et om ugen, skriver BT, der har granset kongehusets kalender, som alle kan se på nettet.

Læs også: Hobbyen var vigtigere: Derfor missede prins Joachim sin søns skoleafslutning

Det er samme antal, opgaver som en vis 82-årig prins, der for nylig gik på pension. Af de 30 opgaver tæller Dronning Margrethes fødselsdag også med.

Modsat har Dronning Margrethe, Kronprins Frederik og Kronsprinsesse Mary rygende travlt med henholdvis 71, 55 og 58 arrangementer i kalenderen.

I dag, mandag, glimter Prins Joachim også ved sit fravær på Gråsten Slot, hvor der er den årlige sommerfotografering af de kongelige. Kongehusets kommunikationsafdeling oplyser, at prinsen og  Marie sammen med børnene er på ferie.

Læs ogsåPrinsens brøler: Derfor mistede Joachim sit jagttegn

Ifølge lektor på Københavns Universitet og forfatter til litteratur om kongehuset er det knap så heldigt, at Prins Joachim ikke deltager mere i det royale liv.

- Jeg synes, det understreger, at kongehuset har et problem i, hvordan de skal retfærdiggøre prins Joachims stilling over for offentligheden. Han har en svær rolle, fordi han jo under ingen omstændigheder må stjæle lyset fra kronprinsparret, så det kan være svært at se, hvilke opgaver man skal sætte ham til. Det har simpelthen været svært for dem at finde meningsfuld beskæftigelse til ham, lyder vurderingen fra lektoren til BT.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip