Prins overtalte pop-babe til enestående show

- Jeg gør det kun, hvis du går med!

Sådan sagde den engelske prins William til den amerikanske sangerinde Taylor Swift, da han blev inviteret op på scenen til en Bon Jovi-koncert sidste år.

Sangerinden kalder det en stor oplevelse, men den 24-årige sangerinde beskriver episoden som mere skrål en skønsang, skriver Female First.

- William kiggede på mig og sagde, "Jeg går kun derop, hvis du også gør", og så tog han fat i min hånd.

- Da vi begyndte at synge, skreg vi utrolig højt ind i mikrofonen. Det var mere råben end sang, men han har alligevel en ret god stemme og en god tone, fortæller Taylor Swift til Female First.

Episoden opstod meget pludseligt, da prinsen uden varsel blev inviteret op på scenen af rockstjernen Jon Bon Jovi ved et velgørenhedsshow tilbage i november.

- Jon Bon Jovi skulle til at fremføre "Livin' On a Prayer", da han pludselig kaldte Prins William op på scenen. Han havde hørt, at han elskede at synge den på karaoke, fortæller Swift.

Selvom det hele skete meget pludseligt, og selve sangen var meget uskøn, ser Swift det alligevel som en stor ære at have sunget med den engelske prins.

- Jeg var meget beæret og overrasket, og det føltes helt urealistisk, men alligevel meget naturligt på samme tid, fortæller Swift.

Koncerten fandt sted ved et velgørenhedsarrangement i Kensington Palace 26. november sidste år.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip