Prinsesse Marie i ond nabokrig: ‘Jeg ringer snart til politiet’

Det faldt ikke i god jord hos naboerne på Emiliekildevej i Nordsjælland, da prinsesse Marie fejrede sin 40-års fødselsdag i weekenden. Det skriver Se og Hør.

En eksklusiv skare af rige og berømte danskere var samlet allerede fra om eftermiddagen i haven foran den mondæne villa nord for København.

Ifølge naboerne var den runde fødselsdag ikke ledsaget af afdæmpede toner - der blev tværtimod skruet op for musikken på anlægget, så bassen kunne høres i hele nabolaget.

Se og Hør skriver, at flere naboer reagerede på støjen. En person trykkede på knappen på samtaleanlægget ved porten foran den lange indkørsel for at få prinsen og prinsessen til at skrue ned, men der var ingen respons.

Læs også: Prins Henrik stikker af på sin fødselsdag: Får alligevel salutter for 73.000 kroner

Da prominente gæster som Alexandra, Caroline Fleming og kronprinsen var på plads i haven, blev der blot skruet endnu mere op for musikken, og pop blev erstattet af rock, skriver ugebladet.

En frustreret nabo proklamerede, at hun snart ville ringe efter politiet, fordi det larmede så frygteligt i hele området - og hun gjorde alvor af sine trusler. Lidt over midnat kom to betjente forbi, men de forsvandt hurtigt igen, da det royale par endelig havde skruet ned.

Nordsjællands Politi bekræfter over for Se og Hør, at der blev indgivet to anmeldelser om støjgener i løbet af aftenen. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip