Prisbelønnet kok giver mænd tricks til rigtig grillmad

Sommer er lig med grill-tid i Danmark og i mange danske hjem er det manden, der står for grillen.

Tirsdag den 25. juni kan mænd få grilltips og tricks af den prisbelønnede kok Per Mandrup, der blandt andet har været chef for det danske kokkelandshold. Arrangementet foregår i Geografisk Have klokken 18-22. Her kan mænd blandt andet få smagsprøver på lækker grillmad og inspiration til at smide nye ting på grillen.

- Grill kombinerer det, mange mænd kan lide: Kød, ild og teknik. Ofte serverer mænd de samme klassikere gennem hele sommeren – og det er skønt. Men nogle gange må man sprænge trædemøllen i luften for at komme videre. Jeg vil gerne inspirere mændene til at lege lidt mere med ingredienserne, siger Per Mandrup.

Per Mandrup har arbejdet med mad gennem 35 år og gennem 10 år havde han ansvaret for levnedsmiddeluddannelserne på Aalborg Tekniske Skole. Han har netop modtaget Cordon Rouge-prisen, den største hædersbevisning inden for nordisk gastronomi.

Han er et udpræget konkurrencemenneske, har været teammanager for det danske kokkelandshold og har gennem 24 år arbejdet med blandt andet Årets Kok, DM for kokke- og tjenerelever, Nordisk mesterskab for elever, Nordic Culinary Chef of the Year og Nordic Challenge.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip