Prisstigninger også for villaer og rækkehuse

Det spirende forår er begyndt at præge boligmarkedet. Priserne på både villaer og rækkehuse stiger, og boligejerne får mere for deres huse end for et år siden. Det viser helt nye tal fra Boligsidens Markedsindeks.

Tallene viser, at priserne på villaer og rækkehuse er vokset med to pct. siden april sidste år og knap en pct. den seneste måned. Boligsiden.dks kommunikationsdirektør Birgit Daetz bemærker, at stigningerne er kommet, efter at priserne har ligget stabilt med kun små udsving i nogle måneder.

»Set i den sammenhæng er prisstigningen, vi har set i april, derfor relativt høj. Stigningen gælder stort set hele landet, men selvfølgelig med enkelte regionale forskelle,« siger Birgit Daetz.

»Region Hovedstaden har haft prisstigninger på fem pct. det seneste år, mens Region Sjælland og Syddanmark stadig er en smule efter sidste års prisniveau,« siger Birgit Daetz.

De små prishop for villaerne kommer, efter at der i nogen tid har været fremgang for ejerlejlighederne. Priserne på ejerlejlighederne er steget, salgstiderne er faldet og der bliver givet mindre prisnedslag. I april i år var priserne på ejerlejlighederne knap ni pct. højere end for et år siden.

Det er den udvikling, der nu er ved at trække det øvrige boligmarked i gang.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip