Pristjek: Sådan sparer du penge på flybilletten

Sponsoreret indhold

Det viser et nyt pristjek udført af prissammenligningstjenesten PriceRunner, som afslører, at lavprisselskaberne ikke altid er den billigste løsning.

Konkurrencen på flybilletter er intens, og det har hidtil givet forbrugerne lavere priser. Det er især de nye lavprisselskaber, der har trykket priserne gevaldigt ned gennem de senere år. Men de traditionelle flyselskaber er også fulgt godt med.

Men lavpris er nødvendigvis ikke billigst, når det handler om flybilletter. Det viser et pristjek, som Danmarks største prissammenligningstjeneste, PriceRunner, har gennemført. Der er fundet priser på en flybillet fra København til en række europæiske storbyer, hvor der rejses på en forlænget weekend fra fredag til søndag.

Hold øje med ekstraudgifterne
Pristjekket afslører, at det ikke altid er billigst at flyve med de såkaldte lavprisselskaber. Det skyldes, at der kommer en række ekstraudgifter til f.eks. bagage på flyrejsen, der får den samlede pris til at overstige de mere traditionelle flyselskabers pris.

”Lavpris er ikke altid lig med billigt. Der kommer en lang række ekstraudgifter oven i billetten, og derfor er prisen altid højere,” siger Martin Andersen, der er direktør for prissammenligningstjenesten PriceRunner.

Priserne på flybilletter ændrer sig hele tiden og ofte med kort varsel. Det giver forbrugerne store udfordringer, når de vil finde den bedste pris på den ønskede flybillet.

”Det er noget af en jungle at købe en flybillet til den rigtige pris,” siger Martin Andersen.

Derfor findes der også en lang række prissammenligningstjenester, der har specialiseret sig i at finde alle priser på flybilletter. PriceRunner har også en sammenligningstjeneste, hvor forbrugerne kan få et overblik over priserne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip