Problemer i Bayern: Schweinsteiger skal opereres

Skrevet af admin

08/11/2013

Mest læste i dag

En ny skade til midtbanespilleren Bastian Schweinsteiger føjer yderligere problemer til Bayern Münchens skadesplagede Champions League-vindere.

Klubben meddeler fredag på sin hjemmeside, at Bastian Schweinsteiger skal opereres i den plagede ankel igen. Landsholdsspilleren havde ellers fundet formen igen, siden han blev opereret første gang i anklen i juni.

- De seneste uger har været meget smertefulde. Jeg forsøgte, men jeg har nået et punkt, hvor en ny operation er uundgåelig, siger Bastian Schweinsteiger i en pressemeddelelse.

- Forhåbentlig kan jeg igen spille uden smerter, når operationen er vel overstået, fortsætter han.

Klubben fortæller ikke, hvor længe Schweinsteiger forventes at være ukampdygtig, men det ligger helt fast, at han må melde fra til landskampene mod Italien og England lidt senere på måneden.

Skaden kommer oveni flere andre skader hos træner Pep Guardiolas stærke mandskab. Offensivspilleren Arjen Robben har været skadet i et par uger. Xherdan Shaqiri og Thiago Alcantara er ude i hvert fald resten af november.

Til gengæld er midtbanespilleren Xavi Martinez lige vendt tilbage efter to måneders skadespause.

Bortset fra skaderne, har fodboldfans i Bayern ikke det store at klage over.

De forsvarende Champions League-vindere har spillet sig videre fra gruppespillet i årets turnering efter fire sejre i fire kampe. De fører også Bundesligaen med et point ned til Borussia Dortmund.

I weekenden kan klubben desuden sætte rekord med sin bundesligakamp nummer 37 i træk uden nederlag.

/ritzau/