Profilen Makienok har klart fokus

Med sine evner foran mål er Simon Makienok hurtigt blevet en af Superligaens største profiler.

Men Brøndby-angriberen er også begyndt at være mere synlig til events som modeshows og premierer sammen med sin kæreste, tv-værten Ibi Støving.

Men den øgede eksponering på forsiden af ugeblade og i kendis-spalter har ikke taget fokus væk fra fodbolden, fortæller Makienok.

- Det er egentlig en meget normal hverdag for mig, på trods af den kæreste jeg har. Jeg synes sådan set, at jeg gør de samme ting, som jeg plejer, og det er den samme hverdag, som jeg altid har haft. Jeg har ikke ændret mig, og der er ikke noget, der har ændret sig i mit hoved, siger Makienok.

Den høje angriber forsøger at adskille glitter og græs.

- Det er noget, jeg forsøger at adskille. Derfor er det heller ikke noget, jeg fokuserer helt vildt på, specielt heller ikke når jeg spiller fodbold, eller når jeg er med landsholdet. Så alt det udenom banen fylder ikke noget, når jeg er her, siger Makienok.

Brøndby-bomberen har en god chance for at udfylde rollen som joker mod Malta på fredag på samme vis som lange Søren Larsen i sin tid agerede miniput-dræber mod ø-nationen.

- Olsen og Bonde har jo deres planer omkring, hvad der vil fungere bedst mod Malta. Det er svært at sige lige nu, hvor jeg står, men jeg håber naturligvis, at jeg kan bidrage med noget, om det så bliver fra start eller via et indhop, må vi se. Men jeg vil bare være glad for spilletid, siger Makenok, der kæmper med Nicklas Pedersen og Nicki Bille om positionen helt fremme.

Dagens Gossip