Projekt Nordjylland klar med ny partner

Fra i dag kan Projekt Nordjylland afsløre en ny samarbejdspartner i form af en af Danmarks mest kompetente virksomheder inden for Online Markedsføring, nemlig Green Click Media.

Tilgangen af Green Click Media som ny partner glæder Anders Koch Knudsen fra Doneco, der står som tovholder af projektet:

- Green Click Media er en vaskeægte nordjysk iværksætter succeshistorie. Vi er utroligt stolte over at kunne præsentere dem som ny partner i Projekt Nordjylland, da det giver Projekt Nordjylland muligheden for at kunne tilbyde de nordjyske iværksættere kompetent rådgivning inden for Online Markedsføring.

Samfundsudviklingen går i retningen af, at det bliver vigtigere og vigtigere for virksomheder at have fokus på deres online profil. Det er dette område Green Click Media har specialiseret sig i, hvor de tilbyder rådgivning inden for blandt andet:

• Google AdWords
• SEO (søgemaskineoptimering)
• Hjemmeside
• Analyse i Google Analytics
• Google+ firmaprofil (sociale medier)
• Online markedsføringsstrategi
• Individuelle tilpassede løsninger

- Som iværksætter anno 2014 kan det ikke undgås, at der skal tages stillig til sin online profil, og hvorfor ikke få professionel rådgivningen herom i stedet for at famle rundt i blinde. Man kan som iværksætter hurtigt komme til at smide en masse penge ud af vinduet, hvis man annoncerer på f.eks. Google uden at vide hvad man gør. Jeg ser Green Click Media som værende en de førende virksomheder på området og mener, at vi nu kan tilbyde de nordjyske iværksættere en helt unik service, og vi ser meget frem til vores samarbejde med dem, siger Anders Koch Knudsen.

Også Green Click Media er glade for at være en del af Projekt Nordjylland. Partner hos Green Click Media, Michael Sørensen, siger:

- Vi har længe fulgt Projekt Nordjylland med stor interesse, og kan se flere fordele i at være en del af projektet. Først og fremmest er vi selv en nordjysk baseret virksomhed og har altid vægtet det højt at være fra Nordjylland, og i form at dette samarbejde har vi mulighed for at give noget tilbage til Nordjylland og alle iværksætterne. Vi ser frem til dette samarbejde og står parat til at yde kompetent og gennemskuelig rådgivning til de nordjyske iværksættere.

Projekt Nordjylland er stiftet med det formål at gøre det nemmere at være iværksætter i Nordjylland.

Dagens Gossip