Promotor: Pacquiao gør boksecomeback i efteråret

Skrevet af admin

13/07/2016

Mest læste i dag

Filippineren Manny Pacquiao har tilsyneladende ikke været i bokseringen for sidste gang alligevel.

Hans promotor siger til sportsmediet ESPN, at 37-årige Pacquiao planlægger et comeback i løbet af efteråret. Efter en sejr over Timothy Bradley i april sagde han ellers, at han havde snøret boksehandskerne for sidste gang.

Siden kampen har Pacquiao sikret sig et sæde i senatet i Filippinerne, men nu er en kamp i slutningen af oktober eller begyndelsen af november i Las Vegas i spil.

- Manny vil gerne tilbage. Problemet er, at han kun kan vende tilbage, hvis det ikke går ud over hans pligter i senatet, siger den legendariske promotor Bob Arum ifølge ESPN.

Ifølge Arum var planen oprindeligt, at Pacquiao skulle i ringen 15. oktober. Men det falder ikke i hak med de politiske pligter.

- Så nu kigger vi på 29. oktober eller 5. november. Spørgsmålet er, om bygningerne er ledige, for vi vil have kampen i Las Vegas, siger Bob Arum.

Det er endnu uvist, hvem filippineren skal møde i en eventuel comebackkamp.

Manny Pacquiao har 58 sejre, seks nederlag og to uafgjorte kampe på sit cv. Et af nederlagene var i duellen, der blev kaldt "århundredets boksekamp". Her tabte Pacquiao sidste år til amerikaneren Floyd Mayweather.

/ritzau/Reuters