Protest: Denne uhyggelige mand i undertøj skræmmer livet af studerende

En mand i underbukser har gjort de kvindelige studerende på Wellesley College i Massachusetts så utrygge, at de kræver ham fjernet, Det opsigtvækkende er, at der ikke er tale om nogen virkelig mand, men en meget realistisk statue af en mand i underdrenge.

Statuen med titlen "Søvngængeren" blev opstillet ved kvinde-universitetet i mandags, og allerede tirsdag begyndte studerende at samle underskrifter ind for at få den fjernet igen. Det skriver Huffington Post.

- Denne meget livagtige skulptur er i løbet af et par timer efter sin installation blevet en kilde til ængstelse, frygt og udløser tanker om seksuelle overgreb for mange på vores campus, skrev Lauren Walsh, som er sidsteårsstuderende på skolen.

LÆS OGSÅ: Spøgelsesbaby født uden blod

Onsdag morgen havde 250 personer skrevet under på protestskrivelsen.

Skulpturen er skabt af kunstneren Tony Matelli og er den del af en udstilling på skolens Davis Museum.

Museets leder forklarer, at statuen bevidst er placeret ved vejen til museet for at forbinde udstillingen med verden udenfor. Hun mener, det har været en stor succes.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Fra vinduerne på 5. sal iagttog jeg i dag over flere timer, hvordan de studerende standsede for legende at interagere med skulpturen. De tog selfies med ham, fotograferede ham med deres telefoner, og de samledes for at se på denne nye figur i Wellesley landskab - selv da sneen faldt, skrev museumlederen Lisa Fischman i et forklarende svar til de utrygge studerende.

Se billedet af statuen i underbukser herunder og døm selv - er han klam eller cool?

Dagens Gossip