PSG afviser Real Madrid-bud på Ancelotti

Det ligner en selvfølge, at José Mourinho er fortid på Bernabeu, Real Madrids ikoniske hjemmebane, når sæsonen er ovre.

Ifølge Sky Sports, der oftest har en høj grad af troværdighed, har den spanske klub udset sig Paris Saint-Germains italienske mestertræner Carlo Ancelotti som afløser for den kontroversielle Mourinho.

Real Madrid skulle således have sendt et bud afsted til den franske hovedstad, som dog er blevet afvist. Det ventes, at Real Madrid vender tilbage med et fornyet bud.

Carlo Ancelotti er én af Europas mest erfarne toptrænere og har vundet Champions League to gange med AC Milan. Netop pokalen med de store ører er førsteprioriteten for Real Madrid, der efter tre år med José Mourinho ved roret må konstatere, at det ikke lykkes portugiseren at bringe trofæet til Bernabeu.

Ancelotti blev i år fransk mester med Paris Saint-Germain, som han kom til efter at være blevet fyret i Chelsea, hvor han ellers havde stor succes med et mesterskab og pokaltitel sæsonen inden, han modtog sin fyreseddel.

I forrige uge kommenterede han på rygterne om et forestående skifte til Real Madrid.

- Jeg har ikke hørt noget fra Madrid. Ingen kender fremtiden, men jeg har det godt i Paris. Jeg vil gerne vinde det franske mesterskab med klubben. Men selvom jeg har det godt i Paris, så ville det være svært at sige nej til Real Madrid, sagde Ancelotti ifølge Sky Italia.Han har således ikke just begravet rygterne og kan blive næste mand ombord i den store managerkarussel, der allerede har sendt David Moyes til Manchester United, og som ventes at sætte Mourinho af hos sin gamle klub, Chelsea.

Dagens Gossip