PSG forlænger med fransk succestræner

Skrevet af admin

11/02/2016

Mest læste i dag

Den franske mesterklub Paris Saint-Germain har torsdag forlænget samarbejdet med cheftræner Laurent Blanc, så aftalen nu udløber i sommeren 2018.

Blancs kontrakt stod til at udløbe til sommer, men PSG-ledelsen har været så tilfreds med franskmanden, at forlængelsen på to år var en høj prioritet.

- Jeg vil gerne takke klubben for den tillid, den har givet mig, siger Blanc til klubbens hjemmeside.

- Det er et stort ansvar, fordi PSG er en ambitiøs klub både i Frankrig og internationalt. Vi vil gøre alt for at nå for vores mål, siger han.

Den tidligere franske landsholdsstopper, som var med til at vinde VM i 1998, blev ansat som cheftræner i PSG i 2013, hvor han afløste Carlo Ancelotti. Inden da havde Blanc blandt andet været fransk landstræner.

Blanc har ført PSG til tops i den bedste franske fodboldrække i de seneste to sæsoner, og holdet fører også ligaen suverænt i øjeblikket.

I alt er det blevet til otte titler for Blanc i PSG-tiden, men hovedstadsklubben jagter stadig succes i Champions League, hvor holdet i år er nået med blandt de 16 bedste og på tirsdag skal møde Chelsea i den første af to kampe.

PSG, som også stadig er med i de to franske pokalturneringer, er røget ud i kvartfinalen i Champions League i de seneste tre sæsoner.

/ritzau/