PSG-forsvarskoks giver City godt resultat i Frankrig

07/04/2016

Paris Saint-Germain var det bedste hold på banen i det første kvartfinaleopgør mod Manchester City i Champions League, men det engelske hold slap fra Paris med 2-2.

Det var en kamp med tænding og dramatik fra start, hvor PSG-forsvarsspilleren David Luiz tog et gult kort, inden der var spillet et halvt minut.

Til gengæld markerede han sig positivt ti minutter senere i den anden ende, da han fremtvang et straffespark til det franske mesterhold.

Det plejer at være lig med en Zlatan Ibrahimovic-scoring, men Joe Hart i Manchester City-målet havde læst svenskerens afslutning, dykkede ned ved stolpen og puffede forsøget til hjørnespark.

Pariserne rystede hurtigt ærgrelsen af sig og fortsatte ufortrødent det pres, man havde sat gæsterne under fra kampens start.

Men målene udeblev trods gode chancer, og i stedet slog Manchester City til på kontra.

En bolderobring mod et PSG-hold i fremdrift blev hurtigt omsat til en stor chance til Kevin De Bruyne, og belgieren hamrede resolut bolden ind til 1-0.

Det var stik imod spil og chancer, men der skulle kun gå tre minutter, før Zlatan Ibrahimovic tog revanche for sit brændte straffespark og gjorde det til 1-1.

PSG forspildte yderligere et par muligheder, inden den stod på et kvarters ro til lungerne.

Billedet var det samme efter pausen. PSG var i kontrol, mens Manchester City lignede et hold, som meget gerne ville slippe fra Frankrig med 1-1.

Den plan blev ødelagt.

Efter en times spil kom Edinson Cavani højest på et hjørnespark. Joe Hart kunne kun halvklare, og Adrien Rabiot kunne let sende riposten i et tomt mål.

Gæsterne var dog ikke slået endnu, og da PSG-forsvaret klokkede gevaldigt i det med 20 minutter igen, kunne Fernandinho sende udligningen til 2-2 ind.

Det formåede PSG ikke at ændre på, og dermed kan Manchester City være godt tilfreds med resultatet inden næste uges returkamp i Manchester.