PSG henter norsk stortalent i Aalborg Håndbold

Det 20-årige norske stortalent Sander Sagosen har sat sit navn på en tre år lang kontrakt med Paris Saint-Germain, som har den danske stjerne Mikkel Hansen i truppen.

Kontrakten træder i kraft fra sommeren 2017, hvor han forlader Aalborg Håndbold.

- Jeg er meget stolt over at skrive med PSG. Jeg tøvede ikke et sekund, da jeg fandt ud af, de var interesserede. Jeg glæder mig til at lære og at udvikle mig sammen med nogle af de bedste spillere i verden, siger Sander Sagosen til den franske klubs hjemmeside, skriver NTB.

Det norske nyhedsbureau melder også, at der er indbygget en klausul i aftalen, som gør, at PSG kan købe nordmanden fri af Aalborg allerede i sommer.

Det melder den nordjyske klub dog ikke noget om, og den skriver, at Sagosen spiller i Aalborg et år mere.

- Vi glæder os over at have Sander i Aalborg Håndbold i endnu en sæson. Der har, primært i medierne, været mange spekulationer om Sanders fremtid, men nu er den på plads, så han kan koncentrere sig om at gøre arbejdet færdigt i næste sæson i Aalborg Håndbold, siger direktør Jan Larsen til klubbens hjemmeside.

Tirsdag fik Sander Sagosen også den gode nyhed, at han sammen med det norske landshold skal til VM i Frankrig i januar.

Norge tabte for nylig kvalifikationskampene til Slovenien, men Det Internationale Håndboldforbund har tildelt Norge et wild card til turneringen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip