PSG-profil bakker udstødt holdkammerat op

Skrevet af admin

21/02/2016

Dagens topnyheder

Den franske landsholdsspiller Blaise Matuidi sympatiserer med udstødte Serge Aurier og insisterer på, at Paris Saint-Germain har brug for højrebacken.

Aurier blev for en uge siden suspenderet af PSG, efter at han fornærmede flere holdkammerater og træner Laurent Blanc på en video, der dukkede op på de sociale medier.

- Serge er min ven og er en ven af alle i omklædningsrummet, siger Matuidi, der lørdag var med til at vinde 4-1 hjemme over Reims i den bedste franske fodboldrække.

- Vi ved, at han begik en fejl, men mennesker begår fejl. Han har beklaget. Han skal have en samtale med træneren, og vi håber, det vil føre til noget positivt, lyder det fra Matuidi.

Aurier skal mandag møde klubledelsen i PSG. Ifølge rygter får han ikke lov til at spille fodbold for det franske førerhold igen.

Den 23-årige ivorianer har ifølge Le Parisien trænet for sig selv i schweiziske Genève, hvor hans agent, Stephane Courbis, holder til.

- Vi har brug for ham, hvad enten det bliver på eller uden for banen, fordi han er en, som er vellidt af alle, lyder det fra Matuidi.

Aurier kan blive sparket ud af PSG, men det er dog ikke sandsynligt, at pariserklubben vil gå glip af en eventuel transfersum på omkring 25 millioner euro til sommer.

/ritzau/AFP