PSG slagter Troyes 9-0 og vinder mesterskabet suverænt

13/03/2016

Zlatan Ibrahimovic er en mesterskabsmagnet.

For fjerde år i træk med franske Paris Saint-Germain og for 13. gang i løbet de seneste 15 sæsoner har den store svensker vundet mesterskabet med sit hold.

Søndag kom pokalen i hus, da Paris Saint-Germain vandt en knusende sejr på 9-0 ude over rækkens bundprop, Troyes, og dermed ikke kan hentes, selv om der er hele otte spillerunder tilbage i Ligue 1.

PSG førte kampen mod Troyes med 3-0, da der var spillet 19 minutter. Og på ti minutter i anden halvleg scorede Zlatan Ibrahimovic hattrick. Et minut før tid scorede han sit fjerde mål i kampen.

Det kan man da kalde at vinde et mesterskab med stil.

Zlatan Ibrahimovic har - på nær i 2003 og 2012 - vundet et mesterskab hvert eneste år siden 2002 med klubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan og PSG.

De to titler med Juventus blev dog senere inddraget på grund af klubbens involvering i Calciopoli-skandalen.

Ibrahimovic har i år scoret 27 mål i 30 ligakampe for PSG.