PSG tager førstepladsen efter sejr i dramatisk topkamp

06/04/2015

Paris Saint-Germain-træner Laurent Blanc har været udskældt undervejs i denne sæson, men på vej ind i dens afgørende fase, har klubben alle muligheder for at vinde trofæer.

Søndag spillede PSG sig op på førstepladsen i den franske liga, da det i topkampen ude mod Marseille blev til sejr på 3-2 i en underholdende affære.

Dermed fører PSG med 62 point for 31 kampe, mens Lyon og Marseille følger efter med henholdsvis 61 og 57.

I første halvleg så Marseille ellers ud til at få et godt resultat ud af topkampen.

André-Pierre Gignac bragte sit hold på både 1-0 og 2-1, mens Blaise Matuidi undervejs sørgede for PSG's udligning.

Men på en fremragende start på anden halvleg vendte PSG 1-2 til 3-2. Først udlignede Marquinhos fire minutter efter pausen, og to minutter senere blev hjemmeholdets Jeremy Morel noteret for et selvmål til 2-3.

Kampen fik en dramatisk optakt, da PSG's spillerbus blev overdænget med kasteskyts uden for stadion, men ifølge flere franske medier kom ingen af spillerne til skade.

De var ikke mere rystede, end at de kunne vinde kampen og tage teten i den franske mesterskabskamp.

Desuden er PSG med i Champions Leagues kvartfinaler, hvor FC Barcelona er modstanderen.