PSG vinder sæsonpremiere trods timelangt undertal

08/08/2015

De forsvarende franske fodboldmestre Paris Saint-Germain fik fredag aften en flot start på sæsonen med en udesejr på 1-0 over Lille i Ligue 1.

Sejren kom i stand på trods af, at pariserne var i undertal i mere end en time af opgøret.

Allerede i kampens 28. minut modtog det 20-årige stortalent Adrien Rabiot sit andet gule kort, da han selv tabte bolden og rev en modstander omkuld.

På det tidspunkt var stillingen 0-0, men den unge franskmand priser sig formentlig lykkelig over, at hans brasilianske holdkammerat Lucas Moura efter 57 minutter lavede kampens eneste mål.

Efter et velspillet angreb var brasilianeren alene med Lille-målmand Vincent Enyeama. Moura tog et træk uden om og sendte efterfølgende sikkert bolden i mål.

Hverken den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic eller det argentinske nyindkøb Angel Di Maria var med i opgøret for PSG.